Főoldal | Cégismertető | Minőségpolitika | Szolgáltatásaink | Eszközök | Partnereink | Referenciák | Állásajánlat | Galéria


Cégismertető

Cégünk 2002-ben kifejezetten a geodéziai és kultúrmérnöki munkák elvégzésére jött létre, a szakmai körökben jól ismert GEOID-PLD Kft. (alapítva 1997) átszervezése során, az átalakulás után a GEOffice Kft. végzi el a földmérési, ingatlanrendezési, valamint a közműfeltárási munkákat.

Szakembereink között (akik beszélnek angolul, németül, oroszul) geodétákon kívül építőmérnök és környezetvédelmi szakmérnök is található. Több komplett mérőbrigáddal dolgozunk, ami általában egy mérnök plusz egy fő (aki lehet mérnök, technikus, vagy segéderő a munka függvényében), gépkocsi, mérőállomás, GPS vevő, szintező, terepi laptop a megfelelő szoftverekkel, és minden, ami szükséges lehet a munkánál. Rugalmasak vagyunk, gyorsan tudunk mozdulni, akár 4-5 csoporttal is egyszerre.

Amint az a mellékelt referencia-listából is látható, minden munkát el tudunk végezni, ami geodéziával és építőiparral összefügg. Mivel gyakorlatilag Magyarország összes autópályáján dolgoztunk már, nagy tapasztalattal rendelkezünk autópályák és kiegészítő létesítményeik építésében a tervezési alaptérkép készítésétől a kivitelezésen keresztül (akár helyszíni művezetéssel is) az elkészült munka minőségi és mennyiségi ellenőrzéséig. Többek közt az M5 Autópálya Budapest-Kiskunfélegyháza szakaszon cégünk végezte a CJV részére az ellenőrző méréseket, és készítette a munkát bizonylatoló kétnyelvű (angol-magyar) dokumentációkat.

Számottevő jártasságra tettünk szert ipari létesítmények, acél-üveg szerkezetépítéssel kapcsolatos geodéziai munkák végzésében. Több beruházás földmérő feladatait láttuk el a Közép Ázsiai Kazahsztánban, Angliában, Írországban, Németországban, Horvátországban, Romániában és az Egyesült Arab Emirátusokban.

Környezetvédelmi tevékenységünket példázza a Ráckevei Soroksári-Duna-ág környezeti állapotáról szóló tanulmány elkészítése a Kanadai Kormány megbízásából.

Sokoldalúságunkat jelzi egy kollégánk által kifejlesztett, új gondolatébresztő társasjáték jogvédelme, gyártása, forgalmazása.

 

 

 

 


  Tel.:+36-30/971-1577        Fax: +36-24/442-164        Email: info@geoffice.hu